söndag 19 april 2020

Empties: Wella Oil Reflections balsam och Erisan handtvål


Mitt hår är färgat och rätt så glansigt. För mig är det viktigt med ett balsam som ger fukt i längderna och glans utan att tynga ner eller bli för snabbt flottigt. Den här har jag köpt någon gång på erbjudande på lyko.fi (ej sponsrat.) Har haft både schampo och olja av samma serie, de är riktigt bra. Det bästa med balsamet är att det räcker med 1-2 minuter att ha i. Reder ut bra också. Rekommenderas! Kan tänka mig att köpa den igen på erbjudande. Finns hos utvalda frisörsalonger och på nätet. Tummen upp för tubförpackning.


Hos oss har vi oftast 2 handtvålar vid handfatet - en med mera doft och en mera neutral för lite variation, speciellt nu när man är hemma mera än vanligt. Den här är en riktigt bra doftfri handtvål. Kommer att köpa den igen. Känns mera vårdande och torkar inte ut lika lätt. Finns i de flesta Citymarket, Prisma etc.


Handkrämerna används flitigt, snart kommer det flera såna empties. En ny favorit från Avon är denna med C-vitamin. Verkligen värt 1,65€ nu istället för normalpris för 6,50€. Vilken är din favorithandkräm? :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar