måndag 26 mars 2018

En lördag i ÅboI förra veckan hade jag några dagar ledigt och kollade med Mima om vi skulle hitta på något på lördagen, typ en stadsresa. Jag föreslog Åbo och så fick det bli :) Vi båda fyller snart år så det fick bli en stadsresa och födelsedagsfirande på samma gång.


Natten till lördag tog jag Onnibus från Vasa och kom fram runt 8 på morgonen. Hade kollat upp lite hotell så bestämde mig för att äta frukost på Scandic Plaza. Som Scandic medlem fick man också rabatt. Så gott det var! Kan verkligen rekommendera stället och var också glad över att se utbudet av glutenfritt.


När Mima kom med tåget så bestämde vi oss för att se var vi kunde bli sminkade. Vi har pratat om det tidigare att det vore roligt att få en full make up på t.ex Mac. Tyvärr var det helt fullbokat när jag ringde så vi begav oss till Sokos och Urban Decay stället. Där fanns det ledigt och man fick själva sminkningen gratis när man köpte Urban Decay produkter för en viss summa. Bra deal och jag är så nöjd med mina köp. Shoppingen kommer i ett annat inlägg. Själva ögonsminkningen var jag nöjd med men basen hade jag gjort bättre själv, hade knappt någon foundation kvar när jag kom hem. Men en rolig upplevelse var det absolut :)


Så började det bli dags för lunch och Mima hade blivit tipsad om Naughty Brgr. Åh så gott det var! Mjukaste brödet, god biff och fräsch sallad. Batatfranska och dippen var super. Mumsigt värre. Bra betjäning och fin miljö. Sen blev det ett Skanssi besök, vi tog först rätt buss men åt fel håll xD Som tur så ordnade sig med att nästa buss kom snabbt efter. Spänning :D Har inte varit till Skanssi tidigare så det var intressant. Våra händer var fulla med swatches haha, så är det när två skönhetsbloggare shoppar.


Innan det blev hemfärd åt vi på Frans och Emelie. Så gott med grillbiff och väldigt bra betjäning. En riktigt toppen dag och det är så roligt att kunna göra en spontan resa med en vän. Jag gillar Åbo och vill gärna besöka staden igen sommartid. Oftast blir det bara snabbvisit i samband med kryssningsresa.3 kommentarer:

 1. Tack Bestie för lördagen!!! Det där med bussen var nog så humor xD Jag har fortfarande någo swatches kvar på handen?!? xD bilden på oss e så fruktansvärt fin! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv :D Japp jag har kvar Jeffrey Star swatch :O

   Radera
 2. Men vilken rolig dag ni har haft, härligt! matbilderna made me hungry... :)

  SvaraRadera