torsdag 29 december 2016

Anastasia Liquid lipstick - sad girl


Idag har jag varit ledig, så passade på att sminka mig i lugn och ro och pröva en av mina julklappar - Anastasias liquid lipstick i färgen sad girl. Jag har tidigare prövat färgen crush, här och här finns inlägg och bilder. Jag har köpt dessa på Kicks i Vasa. Hoppas det kommer in flera färger i framtiden.


Jag är väldigt imponerad av hållbarheten på dessa. Idag har jag ätit räksmörgås bl.a. och annat och det syns ingenstans. Det kommer inte ens fläck på kaffekoppen med färg! Känns behaglig på läpparna också, inte uttorkande. Bra applikator. Sen gillar jag själva förpackningen som också känns väldigt lyxig. Jag älskar läppstift och läpp-produkter så det är så roligt att äntligen få testa dessa. Jag skulle också vilja pröva Anastasias ögonskuggor också.


Det är så svårt när det är mörkt ute att få bra foton. Alla här är tagna utomhus men ingen sol fram eller ljus alls. Längtar till våren och sommaren när man får ordentliga foton. Jag har tidigare inte använt så mycket mörka läppstift men nu är det annat :D Det är så snygg kontrast när man är ljus. Jag trivs med att vara blek, alltid gjort det. 


Färgen sad girl är så fin. Finns många flera färger jag skulle vilja testa! Har ni testat Anastasias liquid lipsticks? :)

1 kommentar: