torsdag 27 oktober 2016

I love me mässan - del 1

Foto: Mima Hellsberg

I LOVE ME/BLOGGPASS

Bildbomb och långt inlägg - Nu börjar det bli dags att blogga om helgen, där jag besökte I love me mässan. I år hade jag fått ett bloggpass, vilket jag var så glad över. Jag slapp in under hela helgen om jag ville, var inbjuden på torsdag också på något, men jag åkte först på fredag så det blev lördag och söndag på mässan. Så glad över att jag hade två dagar - det behövdes. Mima och jag gick tillsammans på lördag och på söndag gick jag själv några timmar innan jag åkte hem.

Foto: Mima Hellsberg

Med bloggpasset fick jag också tillgång till press sidan, där man fick ta del av mera information om programmet under helgen, lämna sina saker, dricka något och ta det lugnt en stund. Det var väldigt skönt emellan att bara vara där det var lugnt och tyst och dricka en kopp kaffe och ladda upp något på instagram. Jag blev positivt överraskad hur smidigt allt gick när man kom in trots en del kö, jag behövde inte köa och Mima köade inte så länge heller. Toppen :D

Foto: Mima Hellsberg

Detta var något av det första vi såg. Jag har aldrig varit in i mässcentret tidigare och det var verkligen stort! Jag har beautyblendern men använder faktiskt hellre Real Techniques make up svamp. Hade spanat in på ett set dock som var till ett bra pris som jag ville fundera på men det tog slut sen snabbt. Det fanns andra härliga saker också på detta stand, bl.a makeup eraser, tangle teezer, invisibobble m.m.

Foto: Mima Hellsberg

Vi var så hungriga så efter vi kollat lite på första stället åt vi köttbullar och sallad. Man hade utsikt över mässan och jag var så glad över att det var just Mima som jag gick med - vi som lärt känna varandra via bloggen och är lika intresserade av make up och skönhet. Det känns som om vi har känt varann i många år! Vi har så roligt tillsammans och jag är så tacksam över att Mima hade med sig sin Nikon systemkamera - eftersom den jag har är lånad och inte min så vågade jag inte ta med den. Men har fotat en del med telefonen så det kommer flera inlägg med bilder.

Foto: Mima Hellsberg

Med en kaffe i ena handen så dog jag sötdöden över dessa små beautyblender minisar :D Den rosa lappen jag har på mig är just mitt bloggpass så det ska synas tydligt. Det var en bra idé att ha ryggsäck denna dag, samt att jag emellan förde mina kassar med prover, gratisprodukter och inköp till förvaringen. Skulle ha blivit tungt annars att bära under hela dagen.

Foto: Mima Hellsberg

Ett av mina favorit ställen på kosmetika sidan var NYX. Detta ställe var populärt och man fick i princip köa för att slippa fram till hyllorna och se. Det blev några inköp här, kommer i ett skilt inlägg. På söndagen när det var lite lugnare så blev jag också sminkad med glittriga läppar - ni som följer mig på instagram har säkert sett det redan :D

Foto: Mima Hellsberg

Sen till något som jag hade ställt in mig på innan mässan - Real Techniques diamond sponge. Denna kommer till Finland först i nästa år om jag minns rätt och det skulle sälja en begränsad upplaga på mässan. Jag köpte en och lite annat från samma märke, riktigt bra erbjudanden.

Foto: Mima Hellsberg

På Victorias Secret fanns ett vackert anteckningsblock men jag köpte något helt annat. Vackert var det! Det jag gillade med mässan var att det fanns så mycket olika saker att titta på. Roligt att pröva på smakprov, bekanta sig med hälsokost, lyxiga choklader med mera. Innan hemfärd till Mima så blev det ett glas vin mitt i mässan där vi samtidigt lyssnade på information om Remington produkter. Vi kom till mässan 10.30 tiden och åkte hemåt lite innan 18.

Foto: Mima Hellsberg

Det var mitt första inlägg om mässan och tack Mima Hellsberg för de fina fotona. Avon hade ett av de finaste ställena tyckte jag på hela mässan så mera bilder kommer därifrån samt på en massa annat. Var ni på I love me mässan? :)
1 kommentar:

  1. Så roligt att se sina egna bilder i någon annans inlägg! :) Du e som en Sister from another Mister! :) Glad att jag fick gå på mässan med dig åxå!

    SvaraRadera