söndag 2 oktober 2016

Den tog slut! - September


Då var det dags för den tog slut inlägg. September gick i all hastm var tvungen att kolla två gånger om månaden stämde. Förutom dessa på bilden så har jag också en produkt som tog slut under min resa.

Avon Violet - Detta badskum har använts som handtvål. Riktigt härlig doft. Kan tänka mi att köpa den igen.

Depend supersnabb nagellacksremover - Något av de bästa jag testat! Blev så förjust så jag köpte också en i burk, dip-in version av och den är riktigt grym. Köpte denna på Kicks rea för längesen. Kommer att köpa igen.

Avon Sun spf 30 - En favorit i hushållet. Behändig i sprayform och turkosa färgen gör det lite roligare också :) Kommer att köpa igen.

Victorias Secret handkräm - Denna kom med i något set jag köpte, helt okej men inte tillräckligt återfuktande. Kommer inte att köpa igen.

Lumene CC kräm - Denna är suverän! Den är ljus, täcker väldigt bra och lätt. Jag har använt denna istället för foundation. Det är lite mindre än halva kvar och den har blivit gammal, så synd att jag inte hittade på denna hur länge den håller öppnad? Kommer troligen att köpa igen.

Avon Anew BB kräm - En stor favorit, har redan den förnyade versionen. Smälter in på huden och man känner sig fräsch, använder denna ibland istället för dagkräm när den innehåller solskyddsfactor.

Bronx nagellacksremover pads - Älskar denna doft av citrus. Förvånats värt bra, enkla att använda om man inte har under eller överlack. Kommer kanske köpa igen.

Kicks eyebrow trio - En riktigt bra produkt som som börjat dofta konstigt och har haft den länge. Tyckt om denna när den är enkel att använda, nu är jag extra förtrjust i Anastasias dipbrow pomade och köpte nyss från Make Up Store ett brynkit. Kommer kanske köpa igen.

Avon Luxe mascara - En favorit bland mina kunder, ger volym och riktigt fina fransar. Kommer att köpa den igen.

Avon Big & Daring multiplied mascara - Mina favoriter från Big serien, ger täta fina fransar. Kommer att köpa igen.

Loreal True Match foundation - Denna är tillräckligt ljus för mig, dock föredrar jag mera täckande foundations så därför har denna lite glömts bort. Kommer kanske köpa igen.

Make up store makeup remower vipes - Dessa finns inte på bilden eftersom jag hade med de på resa och tog slut där. Detta var av den äldre versionen som man fick köpa billigare och jag blev faktiskt besviken. Hoppas den nya versionen är bättre, kommer kanske köpa igen.

Jag har ett skåp där jag har ett litet lager så där har jag nu tejpat upp ett papper där jag skriver när jag har öppnat någon produkt så man har lite mera koll. Känns fint så :) Har ni testat nåt av produkterna ovan? 

4 kommentarer:

 1. Dehär e så intressant å läsa, för då ser man ju vilka produkter som faktiskt kommer till användning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra det är intressant, jo så är det faktiskt. Sen är det roligt att läsa andras såna här inlägg samt att bläddra bakåt själv vad man gillat :)

   Radera
 2. Det lönar sig nog att anteckna när man öppnat en produkt för ibland e de hemst svårt att säga ens vilken årstid man tog en produkt i bruk! Kiva med så många färgkosmetikprodukter som tagit slut! Var kan man köpa bronx nail polish remover pads? :)

  SvaraRadera
 3. svar: jaaa dermos cotton pads är bäst! :D jo, det kan nog ha varit samma! Jag tyckte den luktade som biltvättmedel?! :P

  SvaraRadera