fredag 23 september 2016

Reseshopping del 1


Förra helgen var jag på bröllop och hann med lite effektiv shopping också. På Apoteket passade jag på och köpa Cetaphil, min hud reagerar alltid vid säsongsbyte så denna ville jag pröva på sen jag läste om den på Linda Hallbergs blogg. Hudsalva är alltid bra att ha och gillar den behändiga förpackningen. 

Från Lindex köpte jag face wipes eftersom mina Make Up Store tog slut på resan. Känns helt okej efter att ha använt de några gånger. På en annan butik blev jag så glad över Glam liquid lipsticken - dessa har hyllats i gruppen Nordic Style & Beauty på fb. Ska bli spännande att testa!Ica eyes and lips make up remover tog slut förra månaden och passade på att köpa en till när jag hade möjlighet. Fina servetter tycker jag att är roligt att köpa från andra ställen. En ny mindre kalender för nästa år fick det bli också. Mascaran mega plush från Maybelline kostade 59 kr så det kändes värt att testa. 


Jag gillar att det finns andra märken på Lindex i grannlandet. Real Techniques har kommit ut med nya make up svampar så passade på att pröva en ny. RT är ett av mina absoluta favoritmärken gällande penslar och make up svampar. Vill pröva alla nya! :D 

Loreal mascarorna från denna serie var på erbjudande, så passade på att köpa mascaran So Couture som är min mascara jag alltid måste ha passade jag på att köpa samt fatale som jag varit sugen på att testa. 


Min absoluta favorit tidning är Daisy Beauty. Blev så glad att senast jag köpte den så var den inte alls så här tjock från se om det är ett extra nummer eller om den ska vara så här nu.

Del 2 kommer i ett skilt inlägg där jag blev lite loco på taxfree, trodde inte ett visst märke skulle finnas där :D Har ni testat nåt av produkterna ovan? 

1 kommentar:

  1. svampen från real techniques har antagit ny form?! :D Daisy beauty <3333

    SvaraRadera