fredag 12 augusti 2016

My Beauty Collection: rouge/bronzers


På bilden ser ni mina rouge, bronzer och cc pärlor. Rouge är kanske det som jag inte har satsat så extra mycket på, men är väldigt sugen på en från Nars om jag får chansen att se dem i verkligheten. Även Milanis och Smashbox vore roligt att pröva :) Om ni läsare vet någon härlig rouge som passar ljus hy tipsa gärna!


Den som jag använder mest är från Kicks egna märke - baked blush i färgen fashionista. Bilden gör den inte rättvisa, men den innehåller skimmer, bra pigment och räcker länge. Sugen på flera från serien.

I en livbox för länge sen så fick jag ett solpuder från Lumene i färgen fresh day, syns längst till vänster på bilden nedan. Denna är perfekt för contouring! Använt den väldigt mycket innan jag skaffade NYX contour paletten, men perfekt för min ljusa hy.


Den mittersta är ett välanvänt fynd från Avon, marbleised blush i färgen self discovery från Avon. Denna använder jag när jag inte hinner/orkar använda highlighter. När man har kundnummer så finns det extra erbjudanden när man gör beställningar och där hittade jag denna. Kostade bara några euron och man börjar se botten på den, välanvänd :D

Längst till vänster är mitt senaste tillskott, från Lumene. Ett rouge som heter charming blush - lumous. Denna är matt och en riktigt vacker färg. Nästa inköp kommer att bli från Avon, jag har två stycken som jag spanat in.


Sist men inte minst - härliga pärlor! Den längst till vänster är Avon Sun bronzing pearls i färgen warm bronze om jag minns rätt. En bästsäljare bland mina kunder, mycket pigment och räcker länge. De har nyss förnyat produkten och det finns flera färger att välja mellan. Ett måste i min kollektion.

Den andra är CC-pärlor som jag brukar applicera över hela ansiktet efter puder. Ger ett mera jämnt resultat på huden och ser mera fräsh ut efter denna. Man kan också använda pärlorna enskilt enligt behov, t.ex de gröna vid röda partier.

Har ni testat någon av produkterna ovan? :) Har ni någon rouge att tipsa om till ljus hy?

2 kommentarer:

  1. Jag använder Rosy Outlook (rätt säker på att det är det korrekta namnet) från MAC. Tror det är en färg som passar de flesta! :)

    SvaraRadera