lördag 6 augusti 2016

CM shopping och Åbo resaDet blev lite mini shopping på Citymarket för någon dag sedan. På fb finns en grupp som heter Nordic Style & Beauty där det skrivs på finska och man får så mycket tips/inspiration/ha-begär där! Kan sitta hur länge som helst och läsa om skönhetsprodukter. Denna hårmask var en av de som diskuterades och hade fått bra betyg. Efter en gång kändes det underbart! Behövde inte ens reda ut håret efter tvätt. Hittills är den lätt värt 3€ (med plussa) från Garnier.

När man köper puder så i vissa är verkligen själva pudersvampen värdelös. Så det fick bli en förpackning med sådana och en större pudersvamp. Sen såg jag att Pirkka hade en make up svamp som påminner om beauty blendern? :D Har sett nu att det lär ha kommit penslar också i Pirkkas serie. Intressant, just när jag besökte Citymarket såg jag bara denna. Ska bli spännande att testa. Sen är läppomada alltid bra att ha, gärna med rosa färg.

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med Avon (ny kampanj), jobb och annat förberedande. Sambon fyller snart år och vi ska njuta på Holiday Club Caribia i Åbo! Tack vare Avon där jag varit VIP så har jag fått en del presentkort till Holiday Club. Ska bli så skönt :) Så det kan vara tyst här i några dagar. Sen är också Avon kväll i Vasa och sminkskolning på kommande där jag ska tolka till svenska. Ska bli riktigt roligt, får alltid så mycket ideer och energi av dessa kvällar.

Har spanat in lite ställen var vi tänkte äta i Åbo. Samma dag som vi kommer så kanske det blir på hotellet, eftersom där fanns flera restauranger eller något som vi kör förbi eller ser nära när vi anländer. Följande dag tänkte vi äta på Maneerat eftersom det har fått så bra betyg och vi gillar thai mat.

Har ni tips på bra café/glass ställe i Åbo? Pokemon ställen? Något vi måste se? Shoppingen är inte prio ett denna gång :D 

1 kommentar:

  1. Brownz & Greenz i hansakvarteret! :D Högst upp i byggnaden. Arnolds, spice ice, robert's coffee

    SvaraRadera