lördag 4 juli 2015

Senaste shoppingen: Avon kampanj 8


I kampanj 8 hade jag siktat in mig på denna väska. Jag älskar zigzag mönsret och blått är snyggt. Jag har använt den flitigt och gillar den, perfekt storlek. Hårfärgen är mörkbrun som jag alltid använder att färga utväxten med nu för tiden - den är riktigt mörk, nästan svart, precis som jag vill ha det. Brukar inte göra det på mig själv utan någon av mina frisörvänner får färga det ^^ Bredvid den finns ett parfymtester på nya sommardoften Luck La Vie som jag tänkte pröva ett tag och se om jag gillar den.


Senses duschgel for men, Naturals body lotion, Advance Techniques vårdande spray för håret och Luxe läppkräm har jag fått som gåvor ^^ Hade en fin försäljning i denna kampanj. Skin So Soft body dual body oil i spray har jag testat den två gånger och gillar hur len huden blir och hur snabbt den torkar. Super när man inte orkar med body lotion. Den rosa scarfen som vi som har kundnummer kan köpa med fina fjärilar och Avons logo på så kommer jag att använda som duk på visningen på måndag. Denna är lite tjockare material och jag fick idén från Teamledare mötet jag var på i Seinäjoki där den användes som duk under produkterna.


Jag kunde inte låta bli att köpa ett läppstift också. Färgen heter pink reneval. Jag har ännu inte testat denna, men har tre andra läppstift just från Ultra Color Absolute serien och de gillar jag. Dessa är krämiga, vårdande och ger rejält med färg och sitter bra på mina läppar. Har läst att de som har torra läppar har tyckt om detta läppstift. Snygg förpackning också.


Vilken tycker ni att ser mest intressant ut? :) 
Här finns senaste katalogen, kampanj 9 som gäller fram till 8.7 kl.23.00. Vill ni veta mer? Kolla in flikarna under headern.

4 kommentarer:

 1. Läppstiftet ser riktigt härligt ut! Sen är jag nyfiken på den där kroppsoljan i spray-format :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fin rosa :D Jepp det är ju så behändigt med spray. Kommer skriva om dessa senare :)

   Radera
 2. Läppstiftet ser ut att ha helt perfekt nyans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst gör det? Jag ska pröva det idag :D

   Radera