lördag 25 juli 2015

Avon Goal Complete!


När jag började som Teamledare satte jag upp ett mål. Ett mål, som jag vill uppnå i år och tävla med mig själv. Med stor vilja, glädje och hopp skulle det visst gå. Att få komma med på den underbara Avon galan i Helsingfors.


Denna gala är en lyxig tillställning, och redan för många år sen när de hade ett VIP klubb system som jag var med i då var det en upplevelse jag aldrig varit med om tidigare. Det var allt - maten, priserna som delades ut, människorna, undehållningen, gåvorna ja allt. Det var helt över förväntan och tänkte att det inte skulle ske igen.


Min kollega och jag kommer att ha så roligt! Planerna är redan i full gång, galan är i september. Med spänning väntar jag på temat. Jag vet några som var för nåt år sen och det låter ännu bättre än tidigare. Åh jag vill åka redan nu! :D 


Nyligen upnådde jag mitt mål. Jag ville också belöna mig med en sak - som jag spanat på länge. Jag älskar Michael Kors design och har kikat både på en plånbok och en väska. När jag snubblade över denna på Stockmanns rea på deras hemsida, i min färg - så fick den komma hem till mig :) 


På rean var den 50-60€ något och normalt är den runt 100 - lappen. I min färg dessutom. När jag beställde den fick den snällt vänta tills jag uppnådde mitt mål. Inte det lättaste, men nu har jag tagit fram den och nu ska den i användning! 


Materiell lycka! Så fin är den. Älskar combon med guld och denna fina hertige blue. Modellen heter Jet Set Travel ifall någon funderar. Min telefon ryms i den också riktigt bra.

Våga drömma, våga satsa. 

"A dream is a goal with a deadline"
"If you can dream, you can do it"


6 kommentarer:

 1. oh, vilken underbar plånbok!! :) Något i liknande stil hade jag inte tackat nej till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den underbar! Hjärtögon :'D

   Radera
 2. Svar
  1. Yeah! Så fin så man bara kan stirra på den :D

   Radera
 3. Wow så fin plånbok! Skulle passa fint med knalligt orange till ! :)

  SvaraRadera
 4. åååh vad snygg! älskar färgen!

  SvaraRadera