söndag 25 januari 2015

Helgen

Denna helg har gått riktigt fort! Fredagen började med god frukost, sen iväg och hälsa på en kär vän i några timmar, fortsätter så imorgon ^^ På lördag läste jag ut boken Äkta vara. Rekommenderas. Jag har även läst den hemlige kocken av samma författare och har ännu döden i grytan i bokhyllan. Två böcker till av honom ska jag beställa senare. En sak är i alla fall säker - citronpeppar kommer inte hit i vårt hushåll. Vi har inte haft det på ett bra tag här hemma och så får det förbli.

Det blev städdag hos oss idag, har bara badrummet kvar. Idag har vi gjort riktigt god kycklingsås och prövat på nytt i ris i vår riskokare, basmati. Vi har gjort flera olika rissorter, nästa gång vill jag pröva svartris. Gillar den asiatiska butiken på handelsesplanaden. Riskokaren har vi använt nu en par gånger, prisvärd och från Lidl dessutom ^^ Gick en liten promenad och handlade lite också.

Roliga saker på gång i kommande vecka. Imorgon blir det heldag med en vän, två födelsedagar, provning/hårstuff till ett projekt, bloggträff ochAvon stuff. Låter som en bra vecka så här i slutet av januari :D


Sötnosen ville ha en egen stol i helgen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar