torsdag 26 juli 2012

Thursday

Idag är jag ledig. Det känns skönt, har hunnit med en del ärenden och så kom mitt Avon paket nyss. Så bra system för hemleverans så att man inte behöver vänta till kvällen :) 

Igår blev det en annorlunda middag när vi åkte iväg till våra bekanta och grillade. Sambon hade marinerat gott kött som blev riktig lyckat igen. Längtar tills vi bor någonstans där vi kan ha terass och grilla, tur att man har grillmästare i huset färdigt ;)

Håller som bäst på och dricker kaffe och bläddrar igenom katalog 12, ska snart packa beställningarna och städa upp lite här. Har shoppat lite smått idag också, man måste ju unna sig något när man har fått lön ;) Ska lägga upp bild på resten sen. Har också beställt en sak till min sambo som snart fyller år, som jag också kommer att ha nytta av. Den har mycket fin design!

Avon <3


Reafynd från Gina Tricot, ögonskugga 1€ och örhängen 2€.


Sötnosen som sov så sött imorse :)


3 kommentarer:

  1. Hm, e de sängkläder hon ligger på.., så har vi likadana :P Vit på ena sidan å blå på andra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp det är det, vi har fått som gåva nån gång :P Skulle du vilja ha nå Avon att bläddra i? Fick nyss lite nya kataloger :)

      Radera
  2. Hah, samma här typ i födelsedagspresent eller nåt. Det roliga är att vi har dem i användning just nu å, haha!

    Jo, kataloger e allti skoj :) Fastän man int allti kanske beställer så får man åtminstone inspiration å idéer å fler saker på önskelistan om int annat :) Så känn dig fri att dropp in en katalog nu som då bara :D

    SvaraRadera