torsdag 9 juli 2015

#shopping


Sötaste frass ringarna från H&M och en snygg mörkgrå kjol. Jag gillar denna lite svarta goth stil som är just nu. Har en tröja också i den stilen som jag har använt flitigt.


Jag har rensat en hel del i mitt klädskåp och tänker till två gånger innan jag köper ett plagg idag. Behöver jag verkligen detta och kommer jag att använda det? Om jag hittar ett plagg som sitter bra, som jag vet att jag kommer att använda, köper jag gärna de i två färger.


New Yorker är en butik som jag saknar i Vasa. Älskar deras plagg och utbud. Jacka/kavajen ovanför är därifrån och jag älskar hur den var på. Denna kommer att bli fin till en klänning eller något annat festligt. Gillar detaljerna och material kombinationen.


Snygg längre tröja från Warp/Stadium. Denna är i längre modell och kommer bli fin med ett par leggings eller strumpbyxor. Gärna när hösten börja göra sig påmind sen kommer jag att dra på denna sköna tröja :)


Fina mönstrade leggings och en tröja som jag faktiskt har från förr och använder den flitigt. Den är inte för tjock och passar med det mesta. Me like! Dessa är också från New Yorker.


Förutom dessa har jag också fyndat på Gina Tricot två snygga tunikor, en är blå med vita ränder och den svarta tänkte jag ha när jag har Avon visningar och liknande när det inte är så varmt.


Har ni fyndat något på sommar rean? :) 

PSST! Avon börjar sin sommar rea idag i denna katalog som ni hittar här, gäller fram till 28.7 kl.23.00. Skicka ett mejl till ninaholm88(at)hotmail.com om du vill ha en katalog per post :)

2 kommentarer: