söndag 31 januari 2016

Den tog slut! - JanuariAvon Senses Lagoon shower gel 720 ml - Denna används också som handtvål, passar dam och herr. Fräsch doft. Kommer att köpa igen, tummen upp för pumpflaska och det förmånliga priset.

Avon Zest rumsdoft - Detta köpte jag ifjol, en doftolja med pinnar. Man kunde välja hur mycket doft man kunde genom att lägga mera pinnar. Har haft den i badrummet och tyckte jättemycket om den. Många som varit på besök som frågat efter denna, som var i någon minikatalog i begränsad upplaga. Kommer definitivt att köpa något liknande från Avon :)

Avon Anew Revitalist serum - Denna produkt finns inte längre i sortimentet. Har passat mig bra, och upplever huden mjukare och jämnare. Denna har varit bra för de som reagerar lätt på krämer, blev rekommenderad denna på Anew skolningen ifjol. Kommer att köpa ett nytt serum från Avon.

Lóccatane Verbena Shower gel - Denna kom i en livbox för länge sen. Denna doft älskar jag! Den doftar citrongodisar. Älskar citron. Vill ha flera produkter i samma serie ^^

Avon Care lip balm jasmine - En mycket bra läppomada som gör mina läppar mjuka. Har redan en likadan i användning. Denna brukar finnas säsongsvis och kommer nu igen i katalogen.

Forever Living sun lips - En riktigt bra läppomada med spf 30. Tycker om hur den är på läpparna, skönt svalkande också på något vis. Kommer troligen att köpa igen.

Är det någon av produkterna ni har prövat? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar