onsdag 20 juni 2012

Tips på Stockholm shopping?

Åker ju i nästa vecka iväg till grannlandet till bästa Cami, och ena dagen ska vi till Stockholm. Finns det nåt som man absolut inte får missa? Vi har ju några timmar, så det blir väl en hel del shopping ändå ^^ Lagerhaus är ändå ett ställe dit jag absolut vill åka. Även tips på lunchställen m.m mottages med tacksamhet!



2 kommentarer:

  1. Ååååh, jag vill också till Stockholm!! <3 Nå men, det finns ett bra kinamatsställe på drottninggatan där man får lunchbuffe. Där får man också plocka åt sig sushi, nami! Minns tyvärr inte vad det hette, men om man står på drottninggatan och tittar ut över serglers torg så är det till höger, högst ett kvarter! :) Och shopping, ja sturegallerian eller gallerian vid serglers är bra, men vet inte vilka andra affärer jag ska tipsa om... Eller jo, top shop, fast där har dom inte överdrivet billiga kläder, men jättefina! Ha så roligt!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipsen Hanna! Det kan hända att vi har ätit en gång på just det china stället, men är inte säker. Jag åker till Cami och ena dagen är vi i Stockholm. När jag hör Swedish House Mafia, Sak Noel så tänker jag direkt på the voice konserten och Collage!<3 Det var så roligt :) Vill absolut dit nån gång igen och pröva utelivet :)

      Radera