söndag 30 november 2014

#Bloggjulfest14

I fredags var det dags för Bloggjulfesten i Nykarleby. Åkte dit med min vän Madelaine, snuvig men taggad var jag! Det var så fint dukat, så fint fixat. Jag är glad över att detta blev den enda och finaste julfesten jag kunde vara med på i år. Här finns den fullständiga listan på alla bloggare som var med! Det var så roligt med galatema, alla var så fina :)

Som fördrink fick man glögg, sen var det julmat som stod på menyn. Gott var det, lite besviken på efterätten men annars var det riktigt gott.


Mitt emot satt Mikaela och jag frågade henne om bästa dagen i sitt liv. Det var svårt, det finns ju flera fina dagar ^^ Men i alla fall när hon tog examen och var ett av dem. Vi glömde att ta foto sen, förstås!


Fint dukat och jättemysig atmosfär. Det fanns många kameror i rummet :)


Min favorit var julskinkan och morotslådan.


En glimt av bordsdukningen där jag satt.


Mysigt med levande ljus vid borden :)


Till efterätt fick man kaffe också, det var vackra koppar det serverades i.


Fina Malenami höll ett inspirerande och berörande tal. Älskar hennes hår, det är så fint! Det lottades även ut fina priser.


Denna fina gran fanns vid ingången. Vi fick också med oss hem en fin goodiebag, men den får komma i ett annat inlägg. Var rätt så slut sen när man kom hem efter att ha snörvlat en hel del under kvällen. Tack alla bloggare och arrangörer för en trevlig kväll! Låt detta bli en tradition eller hur? ;) Längtar redan till nästa event :D
4 kommentarer:

 1. Så roligt att du också tyckte att det blev lyckat! ♥
  Synd att vi inte hann prata desto mera. Det får bli nästa gång! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjamen du hade jättefin klänning! Japp det får vi göra, då är jag troligen ingen "snorogäss" haha ;)

   Radera
 2. Kul att läsa allas inlägg om bloggjulfesten :D

  SvaraRadera