lördag 21 februari 2015

Colorsplash

Idag hade jag bokat klipp+färg hos frisörpraktikanten Jessika, Artistica. Det är ett tag sen jag haft någon starkare färg i mitt hår så det har jag haft i tankarna i en längre tid :) Något rosa, lila typ.


Håret före, rätt så mycket utväxt och lite daskigt.


Här är resultatet! Ombre övergången blev riktigt bra och snyggt. Har rätt så glansigt hår men nu blev det ännu glansigare. Det är så kul färg beroende på i vilket ljus man är.


Innan denna vackra färg kom på som är en blandning av två färger så blekte vi den ljusa delen. Mitt hår verkar inte ha tagit nån stryk alls av blekningen. Jag skulle dock aldrig bleka det hemma - har jag haft ljusa färger i mitt hår så är det hos frissan eller frissakompis som haft samma blandning hemma :) 


Lockar till sist som Jessika är rikigt duktig på :) Passligt fredagen till ära ^^


Det är nästan Avons färger :D Det är alltid roligt med en förändring - det har varit en underbar vecka. evenemangsplanering, bloggträff-planering och massa annat Avon relaterat. Nystart ^^


Luggen fick bli lite kortare också. Skönt att kunna se igen :)

Vad roligt att det droppar in anmälningar till Avon bloggträffen - Det finns 11 platser kvar i dagsläget, här kan ni läsa mera och anmäla er :) 

4 kommentarer:

  1. Wooow, så snyggt! :D Superfin färg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Jo jag är så nöjd, roligt med lite färg :D Slipper du med på Avon bloggträffen? :)

      Radera