torsdag 3 september 2015

Vad är vardagslyx för dig?Vardagslyx för mig är en lunch ute om jag har möjlighet. I Vasa finns många fantasitska ställen att äta lunch på. Jag tycker sushi är gott ibland - Magokoro, Sweet Vasas luncher är en favorit just nu samt thai house (?) uppe på andra våningen där i gallerian. Eller en kaffe ute, men det blir nog inte så ofta. Det kan vara rätt så skönt att sitta ensam ibland, men roligt med sällskap också :)

Vardagslyx är också en god middag hemma med sambon. Eller en kopp kaffe och något gott, samt något att läsa. Det behövs inte mycket. Idag öppnade jag en fortune cookie där det stod "you'll get it all done". Just nu är jag positiv, glad över livet och tacksam. Det kände jag inte för en tid sedan. Ta hand om varandra, i denna mysiga Finlandssvenska bloggatmosfär! Som är just det - positiv och mysig :) Life is short, have fun.

Vad är vardagslyx för dig? Berätta gärna :) 

4 kommentarer:

 1. Vilket mysigt inlägg! :)

  hade du bakat fortune cookies själv? Eller om du köpt-vartifrån har du köpt dem? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Jag har köpt dem på Asian Market här i Vasa, jag har faktiskt inte ens våga smakat på dem haha :D Men har två kvar så ska pröva nästa :P Tyckte det var en kul grej så jag var bara tvungen att köpa.

   Radera
 2. typisk vardagslyx för mig är att på kvällen sätta sig ner i fåtöljen med en härlig kopp te eller varm choklad och lite gott småplock på tallriken, ha på doftljus eller vanliga värmeljus och se nån film eller kolla roliga videor eller så :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter riktigt härligt ^^

   Radera