söndag 5 februari 2017

Den tog slut! - Januari


LÄNKAR TILL MIN AVON WEBSHOP

Dags för empties inlägg! Så härligt att se vad som tar slut och vad som används. Dessa inlägg är roliga att läsa och att ha själv sparat som man kan gå tillbaka till och titta på. 14 produkter denna månad, låt oss börja:

Avon Senses Divine Time showergel - En ljuvlig krämig duschgel. Säkert femte flaskan. Dessa krämiga funkar även som handtvål emellan hos oss. Kommer att köpa igen.

Kings & Queens lime showergel - Jag älskar citrusdofter. Har alltid velat testa detta märke sen jag såg de i Sverige för många år sen men blev aldrig av. Nu fick jag en i julklapp eller födelsedagspresent av min vän Cami i Sverige. Så ljuvilig doft! Kan tänka mig att köpa den igen.

Urban Decay all nighter setting spray - Denna har jag verkligen gillat, en av de bästa jag testat. Jag vill dock ändå pröva de-slick versionen, eftersom jag oftast blir oljig under dagen i T-zonen. När det tog slut och jag skulle beställa från Sokos så var det bara all nighter som fanns i webshopen. Som tur åker jag snart till Tammerfors! Kommer att köpa igen, har också en reseförpackning av denna.

Nail polish remower - Denna är köpt kanske från Combo eller nåt liknande. Helt okej, kommer inte att köpa igen. 

Lierac micellar water - Denna köpte jag på I love me mässan i Helsingfors. Den är riktigt bra men opraktiskt - alldeles för stor öppning så det kommer på tok för mycket produkt. Kanske köper igen.

Victorias Secret doft amber romance - Jag älskar vanilj och denna har jag fått i present av en vän. Nu tog den slut snyft! Föredrar parfymerna framför body splashen. Bra storlek på flaskan, kan tänka mig att köpa igen.

Depend dip in nail polish remower supersnabb - Jag älskar denna! Bästa jag testat och jag har haft den väldigt länge. Tar bort det mesta av glitterlack också. Den är verkligen supersnabb och doftar inte starkt. Finns också i vanlig flaska, jag har köpt dessa på Kicks. Kommer att köpa igen.


Glam micellar wipes - Helt okej, det finns bättre. Stort plus för priset. Kommer kanske att köpa igen.

NYX pump it up lip plumper - lindsay - Denna har jag haft ett tag, är inte så mycket i den och har börjat dofta konstigt. Har gillat den starkt över läppstift för lite glans och plump effekt, speciellt på rosa läppstift :) Kan tänka mig att köpa igen. Har inte så mycket läppglans så tänkte pröva på något nytt.

Avon shine burst läppstift - Ett läppstift som är slut! Har haft denna på jobbet och speciellt vintertid så har jag lite mera torra läppar, då ser dessa bra ut på. Ger glans och känns vårdande. Färgen jag har haft är iced mocha. Har två andra färger öppnade redan, kommer att köpa igen.

Avon Colortrend Picture Perfect primer - Denna har överraskat mig totalt med tanke på priset. Suverän vardagsprimer, det bästa är att den går snabbt in i huden. Kommer att köpa igen. 

Avon Planet Spa Treasures of the desert handkräm - Denna lilla lyxiga handkräm har jag haft i handväskan. Återfuktande och dryg. Doftar ljuvligt. Kan tänka mig att köpa den igen. 

Avon Care pink jasmine läppomada - Denna finns just nu inte i katalogen. En bra läppomada med lite doft. Kommer att köpa igen om den kommer tillbaka.

Avon Care intensive relief läppomada - Denna är suverän för torra läppar. Serien passar också känsliga. Kommer att köpa igen bara den kommer i katalogen.

Har ni testat någon av dessa? Vilket är ert favorit läppglans? På jakt efter ett nytt, hjälp mig gärna :)

4 kommentarer:

  1. Jag ogillar egentligen läppglans men det finns två stycken som jag faktiskt tycker om! Isadora multi vitamin gloss (färgen lychee har jag) & nyx butter gloss (har färgen creme brulee) :)

    SvaraRadera
  2. Jag har 4 färger av shine burst men kan inte använda mina längre då det var två kunder som provade dem under en avon visning i somrast!! ush jag tycker inte om sånt, vart kanske dumt att ha med "mina personliga favoriter" för sen hann jag inte kolla va dom gjorde o så hadd dom provat dom. xD Nu är jag så äcklad. xD Men skulle gärna testa i nån brun färg! Vilka nyanser va dom andra du hadde? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa just det! :D De färger jag har nu är rose och fresh fushia, rose har jag använt massor också :)

      Radera