tisdag 22 september 2015

Första bilderna från Avon galan



Här får ni se första bilderna på min outfit som jag bar på Avon galan i helgen. Bättre bilder kommer senare :) Jag älskar turkos, så när jag hittade denna klänning så var det bara - det är den. Jag hade prövat en hel del olika klänningar på olika ställen istan. Kan ni gissa var i Vasa jag hittade den? Gina Tricot! På rea! Så jag betalade typ 15€ för den. Jag kan inte fatta det riktigt. Bland reaplaggen så hittar man denna fina klänning som går ända ner till marken. Dresscode var aftonklänning eller cocktailklänning.



Halsbandet är från Glitter, om någon har kollat på Suomen täydelliset venäläiset så har Valeria (?) ett likadant halsband tror jag :D Det hade kostat över 50€ och köpte det för 8€. Även örhhängen som jag hade till var därifrån för 2€. Det kommer bättre bild på allt senare. Hur som helst är jag mycket nöjd över min outfit som inte kostade skjortan ^^ En suverän kväll var det också med prisutdelning, gott sällskap och lyx. Över förväntan!

6 kommentarer:

  1. Åh vad fin du var/är! =)

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastisk aftonouftit för ett så otroligt pris! :) Jag gjorde också ett superfynd när jag hittade min studentklänning för 12 euro på H&M..!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ja visst var det! Superb att fynda sånt ^^

      Radera
  3. Åh så söt du är! Och outfiten du hade på galan- jättefin!

    SvaraRadera