söndag 30 augusti 2015

Vacker, glittrande helg


Det har varit en underbar helg. Först after work med ett gäng härliga bloggare, på lördag fick vi besök och firade villavslutning med tortilla och gott sällskap. Idag blev det villaliv med grillat, bastu och sånt. Riktigt skönt. Sen vill jag ännu en gång tacka alla ni som lämnar kommentarer - jag blir så glad! Bloggkärlek.

På naglarna lackade jag i helgen med Magic Effects Mineral Crush i färgerna topaz och diamond. Topaz är ett av de nagellack jag fått mest komplimanger för när jag har haft det på naglarna. Det är så snyggt! Imorgon är det dags för en ny vecka, nya möjligheter. Efter en underbar helg bakom känns det så bra :) 

Vad har ni gjort i helgen? ^^

4 kommentarer:

  1. Men diamond ser ju väldigt läckert ut det också!

    Jag har drömt om nya lägenheten/flytten... sen har jag planerat in PartyLite evenemang och plockat blåbär, gått på en mat och hantverksmarknad... träffat vänner. Bakade semlor för första gången (med mammas hjälp) någonsin idag! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som en härlig helg! Jag borde också pröva baka bröd med vår nya ugn :P Med vissa bakverk lyckas jag inte hellt 100 alltid men ;) Kanske det går med hjälp av en ny ugn? :D

      Radera
  2. oh, topaz ser alldeles fantastiskt ut! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst gör det? :) När ljuset faller på är det så snyggt :D Mitt favoritlack just nu.

      Radera