söndag 15 februari 2015

Skönhetsfavoriter januari


Garnier Soothing Gel Body Lotion Instant Absorption Denna fanns med i min fina julkalender och jag älskar konsistensen! Den går snabbt in i huden, doftar gott.

Kicks Dry Ahampoo Brunette En av de bästa torrschampo jag prövat, vilken grym volym denna ger! Sen är det toppen att den är mörkbrun för min hårfärg.

Lumene Waterproof eye make up remover Min nya favorit som tar bort all smink på ögonen. Riktigt bra produkt som jag garanterat kommer att köpa igen.

Avon Mesmerize Black En ny favoritparfym :) Flaskan är också jättesnygg. Kunder som också tyckt om denna + herrdoften. Känns väldigt lyxig med flaskan. Produkten kom ut nu i år.

H&M Highlightr Powder Denna är passande ljus och fin om man vill ljusa upp lite. Färgen passar bra till min hy. Bra pris också.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ kräm Denna är snart slut och varit räddare i nöden nu när min hy har varit extra känslig pga. vädret. Riktigt toppen produkt.

Lumene Volumizing Mascara Perfekt vardagsmascara, lätt att applicera om man har bråttomt. Gillar överlag Lumenes mascaror, använde de mycket när man var yngre också :)

Avon Winged Out Mascara Denna mascara kommer i kampanj 4 nu i mars. Den har en riktigt bra borste, det är super på att separera fransarna och ger en fin längd. Och sitter bra under dagen. Ny favorit och jag gillar den lyxiga förpackningen :) Svart och silver är en ursnygg kombo.

Avon Kohl Eyeliner - Denna svarta kajal som har en "sponge" liknande pensel är min mest använda just nu. Den är perfekt för smokey eye looks. Snygg svärta. Kommer att pröva i annan färg också. Den är lagom mjuk/hård att applicera.

Någon som testat nån av produkterna ovan? :)

3 kommentarer:

  1. svar: tack för din kommentar! Roligt att få en överblick över hur bekant människor är med PartyLite! Jag minns de svarta katterna, det fanns även svarta elefanter vid samma tillfälle och jag var ledsen, fattig studerande som inte kunde köpa mig ett par elefanter som skulle ha matchat mina påslakan! :/ men nu har jag en vit kisse istället ;)

    SvaraRadera
  2. oj jag har nog helt glömt bort att göra januari-favoriter!!! :O Tror att jag väntar med det och gör februarifavoriter istället...? :D jag skulle vilja ha den där H&M highlightern åxå! Har förstått att den är SKIMRIG och inte GLITTRIG! Använder för tillfället den ljusaste skuggan i dermosils eye brow-trio palett som highlighter... :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det tog ett tag för denna också när jag har haft så mycket annat på gång :P Japp den är skimrig! Jag har nyss börjat öva mig mera på highlight/conturing så denna är riktigt prisvärd :)

      Radera